Kesärenkaat

Kunnon kesärenkaat pitävät tiellä

Oletko ajatellut, että renkaat ovat ainoa kontakti, joka autolla ja tienpinnalla on? Renkaiden rooli korostuu etenkin sateisilla keleillä. Rutikuivalla asvaltilla ajaa vanhallakin renkaalla, mutta Suomen kesä tarjoaa muitakin ajopintoja. Pohjolassa kesärenkailta vaaditaankin erityisen hyvää vedensiirtokykyä. 

Rengas on auton aktiivisin turvavaruste

Renkaiden tekniikka kehittyy jatkuvasti ja maallikkona renkaiden ominaisuuksien ja käyttötarkoitusten ymmärtäminen ei ole helppoa. Helpottaaksemme valintaasi, olemme ottaneet valikoimiimme vain hyviä renkaita ja jaotelleet ne käyttötarkoituksen mukaan. 

 

Jos rengasmerkit eivät ole tuttuja, etkä ole aivan varma, mikä on oikea rengas juuri sinulle, suosittelemme vilpittömästi:

Michelin CrossClimate

Erittäin turvallinen kesärengas, joka soveltuu Suomen kelien vaatimuksiin varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Suunniteltu Pohjoismaiden haastaviin ja vaihteleviin sääoloihin.

  • Erinomainen jarrutuksessa kuivilla teillä
  • Paras A-luokits märkäpinnalla
  • Turvallinen myös keväällä ja syksyllä
  • Vastinetta rahalle, renkaalla on pitkä käyttöikä

Luotettava ja laadukas

Michelin Primacy 4 

Michelin renkaat takaavat huippuluokan turvallisuutta ja kestävyyttä. Michelin Primacy4 -renkaan pintakuviorakenne takaa pitkän käyttöiän: tämän ansiosta vesi poistuu myös kuluneemmasta renkaasta tehokkaasti. Primacy4 -rengas on valmistettu uusimman sukupolven kumiseoksesta, mikä takaa ainutlaatuisen jarrutuskyvyn niin uudessa kuin kuluneemmassa renkaassa. Lisäksi renkaassa on selkeä urasyvyyden ilmaisin, josta voi tarkistaa onko aika vaihtaa renkaat.

Michelin Primacy4 1.jpg

Polttoainetta säästävä

Michelin Energy Saver +

Michelin renkaiden ansiosta sinun ei tarvitse tehdä kompromissia turvallisuuden, käyttöiän ja polttoainetalouden välillä. Michelin Energy Saver + renkaat on suunniteltu säästämään polttoainetta ja sitä kautta ympäristöä ja lompakkoa.

Verrattuna aikaisempiin Michelinin rengasmalleihin, Energy Saver + tuo enemmän ajokilometrejä ja polttoainesäästöä tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta.

MICHELIN-Energy-Saver-plus laadukas.png

Laatu ja hinta kohdillaan

BF Goodrich G-Grip

BFGoodrichin G-Grip on ihanteellinen valinta sinulle, joka etsit hinta-laatusuhteeltaan optimaalista rengasta. Pohjoisissa oloissa testatut ja hyväksi havaitut laaturenkaat.

BF Goorich G-Grip kesärengas_ (3).jpg

Edullinen ja hyvä valinta

Kormoran Road Performance

Erinomainen hinta-laatusuhde nostaa Kormoranin rengasvalmistajien kärkinimiin. Kormoran Road Performance kesärengas takaa edistykselliset kulumisominaisuudet ja optimaalisen polttoaineenkulutuksen. Renkaalla on vahva suorituskyky niin märällä kuin kuivalla tienpinnalla. Kormoran Road Performance renkaassa yhdistyy edullinen hinta ja turvallinen ajokokemus kesällä.

Kormoran road Performance 1.png

Edullinen perusrengas

Kormoran Impulser

Kormoran on Michelin -konserniin kuuluva rengasbrändi. Kormoran Impulser on kestävä ja edullinen perusrengas kesäsesonkiin.

Toisin kuin monet muut tämän hintaluokan renkaat, Komoran Impulser valmistetaan Euroopassa Michelin -konsernin teknologiaa hyödyntäen.

 KORMORAN_Impulser_kesä edullinen.png

 

Ab Kokkolan Rengashuoltoliike Oy

Ahertajantie 12
67800, Kokkola
Y-tunnus 9104625-7

Puh: 010 2355690 / 050 3666984 0400 364513
Avoinna arkisin 8.00-17.00